Metsät, teollisuus ja kaupunkialueet

Droneinventoinnin asiantuntija

Altisense Oy tarjoaa droneinventointipalveluita metsäalalle, teollisuuteen, kaupunkialueille ja muihin ympäristöihin. Olemme toimineet vuodesta 2016 alkaen, joista vuodet 2016–2022 nimellä Metsälinkki Oy. Tällä hetkellä toimimme pääasiallisesti Suomessa, mutta olemme tehneet projekteja myös Ruotsissa ja Espanjassa.

Droneinventointi eri alueilla

Käytössämme on ammattitason dronelaitteistoja sekä sopivia sensoreita eri kohteille. Traficomin myöntämä Specific-luokan toimintalupamme niin tiheästi kuin harvaan asutuille alueille, sekä tarvittavilla turvajärjestelmillä varustettu kalusto mahdollistavat operoinnin laajasti erilaisissa kohteissa. Työkohteinamme on ollut mm. tehtaita, satamia, teitä, maa-aineksenottoalueita, metsäalueita ja peltoalueita.

Mittausdatan prosessointi

Kohteesta ja asiakkaan tarpeista riippuen voimme tehdä joko pelkän droneinventoinnin tai prosessoida aineistoa edelleen mittausdataksi. Lisäksi meillä on metsäalalta, infra-alalta ja teollisuusaloilta laaja yhteistyöverkosto, josta löytyy laajemmin alakohtaista asiantuntemusta.

Reflektanssilaatat

Lisäksi Altisense valmistaa korkealaatuisia, kalibroituja reflektanssilaattoja, jotka soveltuvat reflektanssianalyyseihin ja laitteiden kalibrointiin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteystiedot